Categories
мэдээ нийгэм

Хүнсний бүтээгдэхүүний аюулгүй байдалд үнэлгээ хийнэ

Эрүүл мэндийн дэд сайд Ж.Амарсанаа “Хүнсний аюулгүй байдлын үндэсний лавлагаа лаборатори”-ийн үйл ажиллагаа болоод тоног төхөөрөмжийн байдалтай танилцлаа. Өнгөрсөн онд Мэргэжлийн хяналтын ерөнхий газрын Нэгдсэн төв лабораторийг “Хүнсний аюулгүй байдлын үндэсний лавлагаа лаборатори” болгон өөрчлөн зохион байгуулсан аж. Тус лаборатори нь Хүнсний бүтээгдэхүүний аюулгүй байдлын эрсдлийн үнэлгээ хийх, Шинжилгээний мэдээллийн нэгдсэн санг бүрдүүлэн удирдах,  Шинжилгээний ур чадварын сорилтыг зохион байгуулах зэрэг үйл ажиллагааг явуулдаг ажээ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *